Εταιρία - Ιστορικό

Το Φυσικό κατάστημα ξεκίνησε την δραστηριότητα του το  Νοέμβριο του 1998 και εξειδικεύθηκε στην Κινητή τηλεφωνία και στις επισκευές κινητών και tablets.

  Συνεργάστηκε με την μεγαλύτερη Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2015 .

Το WISEDOT.GR ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το Σεπτέμβριο του 2015 με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού  καταστήματος πώλησης κινητών και tablets αλλά και ανταλλακτικών κάθε μάρκας, καθώς και προϊόντα Τεχνολογίας ,gadgets ,μικροσυσκευές ,drones ,smart Tv και πολλά άλλα.

Το κεντρικό μας κατάστημα που βρίσκεται  στην Εθνικής Αντιστάσεως 21´στα Νεα Μουδανιά Χαλκιδικής, αποτελεί πρώτη επιλογή για πελάτες στο service όλων των μοντέλων.

Με την είσοδο της , η εταιρίας μας ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην τοπική αγορά δημιουργώντας μια οργανωμένη εξυπηρέτηση όπου κάθε καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε ότι αφορά την τεχνολογία.

Mας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε.

Λόγω της επιτυχούς συνεργασίας μας και την ικανοποίηση του πελατολόγιού συνεχώς διευρύνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Σταθμός στην πορεία της εταιρίας είναι η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στη διεύθυνση www.wisedot.gr , το οποίο με την εισαγωγή του στην αγορά δημιούργησε νέα δεδομένα στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών,αλλά και σε μια τεράστια ποικιλία σε πάνω απο 35.000 προϊόντα .

  Το Wisedot.gr παρέχει ποικιλία εξαιρετικών υπηρεσιών στον τομέα της Τεχνολογίας για κινητά και tablets.

 Παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά όλων των κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Για όσους επιθυμούν την πιο οικονομική λύση, σας δίνουμε το ανταλλακτικό της επιλογής σας σε ΟΕΜ, άριστης ποιότητας.